Wie zijn we?

Pro-solution bv is een familiebedrijf. We hechten dan ook veel belang aan een goed contact met onze klanten. Voor ons bent u geen nummer maar een persoon die mee bouwt aan de verdere toekomst van ons bedrijf. Wij stellen dan ook voor onszelf en personeel zéér hoge eisen om onze klanten optimaal tevreden te kunnen stellen.

Wij bieden onze klanten verscheidene diensten aan. Oorspronkelijk zijn we gestart met opruimingen en het leegmaken van huizen,appartementen en panden maar al snel is daar verandering ingekomen en sindsdien bieden we ook een helpende hand aan met een verhuis.

Wij werken met zowel particulieren als bedrijven.

Wij beschikken ook over een extra dienst het opkuisen van de woning, opfrissen van u tuin. Indien u enkel van deze dienst wenst gebruik te maken dat kan ook!

Wij gaan altijd persoonlijk tot bij de klant voor een plaatsbezoek om tezamen u noden en wensen te bespreken, de offerte maken we ter plaatse en op maat. Wij beschikken namelijk over de nodige software waardoor deze het mogelijk maakt via mobiel een offerte op te maken en door te mailen.

Wenst u nog meer informatie over onze diensten die we aanbieden of heeft u een verzoek waar u hier niets over terug kan vinden aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.

Wij kijken er naar uit om met u samen te werken!