Inboedelopruiming

Heeft u te maken met een overlijden of verhuis? Dient u huis van zolder tot kelder leeggemaakt te worden? Laat u inboeldel door ons team vakkundig opruimen. We zorgen voor een vlotte,correcte samenwerking aan een faire prijs

Volledige Inboedel Opruiming

Geen enkele opruiming is voor ons te veel of een raadsel, bij elke opruiming maken wij aan de hand van u offerte een plan op dat men dient te volgen. Wij leveren u huis terug leeg en bezemschoon af.  Huis ontruiming, appartement opruiming, horeca/handelszaken ontruiming, Kantoor ontruiming, woning ontruimingen, appartementen, magazijnen, garages, zolders, kelders, schuren & koterijen etc… Kortom, alle soort panden en buitenterreinen ruimen wij vakkundig op!

Een opruiming van een inboedel kan verschillende redenen hebben. Misschien is er een overlijden in de familie? Of mogelijk gaat iemand verhuizen naar een rusthuis of klein appartementje? Vaak hebben de familieleden en vrienden een tekort aan tijd, uiteraard is het geen leuke karwei, en zien vele mensen er vaak tegen op en laten ze het over aan een professioneel team een inboedelopruiming. Maar gelukkig kunnen wij u daar mee helpen. Wij hebben een team van professionele werknemers die met een lach u verder helpen, niets is te veel! We maken uw pand bezemschoon! U kan bij ons rekenen op een correcte afwerking van u inboedel opruiming.

Inboedel opruiming Kosten

Wat voornamelijk zorgt voor de kost: leeghalen van alle kasten, eventueel demonteren van meubels, naar gelijkvloers brengen van alle huisraad (met of zonder ladderlift), sorteren van afval, afvoer van afval/kosten van afval container. Bijkomende factoren zijn de grote van het huis, hoeveel verdiepen, is de tuin, garage of andere koterijen ook op te ruimen, hoeveelheid afval, etc…? Vraag nu jouw offerte aan via ons contactformulier of u kan ook altijd eventjes telefoneren. Wij plannen altijd zowieso een plaatsbezoek zodat wij beide weten waar we aan toe zijn, alles kunnen bespreken wat u wensen en noden zijn.

Inboedel opruiming + cleaning

Indien u ook wenst dat achteraf de inboeldel opruiming heeft plaats gevonden, het huis kraaknet is kan u ook gebruik maken van onze cleaning service. Zo is u huis klaar voor eventuele huur of verkoop.