Huis leegmaken

Er zijn verscheidene redenen om een huis leeg te maken. Een huurder die is vertrokken,voor verkoop,een dierbare die is verleden of een verwaarloosde woning.

Voor al deze soorten diensten, woonst leegmaken,opruimen en professionele schoonmaak kan u bij ons terecht.

Een woonst leegmaken komt een hele organisatie bij te kijken en administratie dus als u beslist dit over te laten aan de vakmensen kan u bij ons een vrijblijvende offerte laten opmaken.

HUIS LEEGMAKEN BIJ VERKOOP

Een huis leegmaken bij verkoop is altijd een vervelende en lastige situatie waar veel tijd in kruipt. Tijdens een verkoop en verhuizing dient u ontzettend veel diverse zaken af te handelen,dat veroorzaakt bij de meeste mensen behoorlijk wat stress en eens er een compromis is getekend kan de tijd nogal dringen

Bovendien wilt u in uw nieuwe huis natuurlijk een nieuwe start maken en daar hoort een grondige opruiming tijdens het huis leegmaken natuurlijk ook bij. En een grondige opruiming is vaak een minder tijdrovend alternatief. Dan rest er zich nog het feit dat de oude woning ook dient opgeruimd te worden.

Gelukkig bestaan er bedrijven zoals Pro-Solution die u hier mee verder kunnen helpen. Een huis leegmaken voor de verkoop was namelijk nog nooit zo snel en makkelijk geregeld als met Opruimingen Pro-Solution. Ons bedrijf werkt precies op uw werkwijze en zal belangrijke spullen voor u bewaren en spullen die weg mogen zo veel mogelijk hergebruiken door weg te geven aan organisaties. Daarnaast neemt Opruimingen Pro-Solution u niet alleen het opruimen en leegmaken uit handen maar maakt het huis ook volledig schoon. Wij beschikken ook een professionele schoonmaakploeg. Het huis zal dus voor de nieuwe bewoner direct beschikbaar zijn.

Indien u dus interesse heeft om gebruik te maken van onze diensten aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte!

HUIS LEEGMAKEN NA OVERLIJDEN

Als een dierbaar persoon komt te overlijden bent u overladen met een hoop emoties. Direct daarna volgt er een hoop papierwerk en andere zaken die u dient te regelen. Het is vanzelfsprekend dat dit een zware karwei voor u zal zijn en u graag een aantal zaken uit handen wilt geven zodat u zich meer kan focussen op de verwerking van het verlies dan op het regelen van allerlei practische zaken.

Helaas is een huis leegmaken een van die zaken die u dient te regelen en dit is een zeer zware last.

De spullen die zich in dit huis bevinden brengen vaak herinneringen met zich mee en voor u is dit zeer tijdrovend om alles uit te zoeken. Er is echter ook niet al te veel tijd hierna dus wij weten dat de tijd dringt.

Een professioneel bedrijf als opruimingen Pro-Solution kan u op een snelle en discrete manier helpen met het afhandelen van deze lastige klus.Alle spullen die u wenst te bewaren is geen enkel probleem tijdens een mogelijk plaatsbezoek houden wij hier rekening mee.

Wij doen niet enkel de opruiming maar maken een offerte op maat van de klant, dus andere mogelijke wensen bv opkuis, aarzel zeker niet om dit met ons te bespreken.