Verhuizing

Verhuizen is vaak een zware maar ook lastige klus. Wij organiseren verhuizingen in heel België. Staat u voor een verhuis? Weet u niet hoe er aan te beginnen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Door onze ervaring kunnen we u met tips adviseren om hoe de eerste voorbereidingen te treffen. De dag zelf kunnen we de volledige verhuis uit u handen nemen, zodat u minder kopzorgen heeft en u heeft plots meer tijd die u aan andere zaken kan besteden.

Een woning of appartement dat maakt voor ons geen verschil, wij beschikken over een nauwe samenwerking met een liftservice!

Indien u gaat verhuizen neem contact met ons op indien u wenst kunnen we een plaatsbezoek voor de verhuis inplannen. Tijdens dit plaatsbezoek kunnen we samen even overlopen welke zaken u wenst te laten verhuizen, zijn er bv zaken die u niet meer nodig heeft en als afval wil laten afvoeren geen enkel probleem daar zorgen we ook voor.

Dit plaatsbezoek geeft ons een duidelijk beeld over de omvang van de verhuis, hoeveel werknemers heeft u nodig, welk type camion, wanneer wenst u te verhuizen?

Administratief verzorgen we ook alles. We zorgen indien nodig voor een parkeerverbod/vergunning.

Als we over deze informatie beschikken, bezorgen we u een offerte op maat van u noden en wensen. Als we over u goedkeuring beschikken omtrend de offerte kunnen we de verhuis concreet inplannen.

Heeft u nog verdere vragen na het lezen over een verhuizing neem gerust even contact met ons op!