Kelder opruimen

Bent op zoek naar meer informatie over een kelder opruiming of bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Dan bent u bij ons in goede handen. Ligt u kelder vol met onbruikbare spullen of rommel? Dat zijn al genoeg redenen om u kelder grondig op te ruimen! Erna kan u terug genieten van extra ruimte waar u een nieuwe bestemming aan kan geven.

KELDER OPRUIMEN : Nauwkeurige offerte en transparante prijzen

Indien u van onze diensten wenst gebruik te maken om u kelder op te ruimen doen we dat op een respectvolle, doordachte manier. Zijn er nog zaken die voor u een bepaalde waarde hebben die u wenst te behouden? Geen enkel probleem! Tijdens een plaatsbezoek kunnen we de situatie samen bekijken en overlopen wat u wenst te behouden en wat niet. Daar bovenop hanteren wij erg transparante prijzen. U kan steeds een offerte aanvragen om uw kelder op te ruimen, die uiteraard volledig vrijblijvend is! Wij kunnen u van dienst zijn bij het uitvoeren van verschillende soorten opruimingen. 

Wij verzorgen niet enkel en alleen voor u een opruiming maar achteraf bieden we ook een cleaning service aan. Indien wij uw kelder helemaal leeggehaald hebben, kunnen wij deze nadien helemaal proper maken! Zo kan u achteraf onmiddellijk gebruik maken van deze ruimte en elke m2 optimaal benutten. Indien u wil beroep doen op een opruiming met achteraf cleaning, kunnen wij hiervoor uiteraard één offerte opstellen. Standaardprijzen of offertes hanteren we niet, gewoon voor de simpele reden dat elk huis anders dus ook elke kelder. Aan de ene is al wat meer werk dan aan de andere, of wat vuiler of netter dat zou niet fair zijn. Daarom bij interesse prikken we graag een datum voor een plaatsbezoek. Vervolgens kunnen wij een offerte op maat opstellen, om uw kelder op te ruimen.

KELDER OPRUIMEN : Transport

Wij hebben een nauwe samenwerking met bedrijven die containers komen plaatsen bij elke opruiming aan de beste prijs. Wij beschikken zelf over een camion en meubelwagens.