Zolderopruimingen

Wij zijn gespecialiseerd in zolderopruimingen, hier onder wat meer informatie over een zolderopruiming.


Een zolder gebruikt men vaak als stockeerplaats of een opberghok, een plaats waar allemaal spullen zich ophopen die u niet meer gebruikt. Zodat we de rommel niet meer zien staan en na enige tijd staat ook deze ruimte propvol en ziet u hier geen uitweg meer. Op die moment dient u hier kostbare tijd in te investeren om deze ruimte terug ordelijk te krijgen. Dit project rooft veeltijd, indien u dit uit handen geeft kan u met deze tijd iets anders doen.

Zolder opruimen wat te doen met de inboedel

Een zolder opruimen is dus het volledig leeghalen van u zolder, tenzij u spullen wenst te behouden dat kan ook. Misschien zijn er ook nog spullen in een goede staat en is er nog een markt voor bv de kringloopwinkel. Alle spullen die in slechte staat zijn gaan integraal naar het containerpark.Het belangrijkste van deze opruiming is dat u dus kan zien

Hoe gaan we te werk bij zolderopruimingen?

Indien u wenst beroep te doen op onze dienst zolderopruiming neem dan even contact met ons op. Wij spreken dan een datum af voor een plaatsbezoek, indien dit geen optie voor u is geen zorgen foto’s aan ons bezorgen is ook een optie. Volgende stap is dan dat u met ons u noden en wensen bespreekt en op basis daarvan kunnen wij u een offerte op maat opstellen ook afhankelijk is de staat van u zolder. Erbij kunnen ook, indien gewenst, eventuele kleine herstellingswerken en/of schilderwerken bij worden gerekend.

Indien u akkoord gaat met de offerte, plannen we de zolderopruiming samen met u in. Wij stellen ook een planning op zodat we uiterst efficiënt te werk kunnen gaan. We zorgen voor alles dus ook logistiek, vergunning voor eventuele container enz.

Meer informatie over onze aanpak bij zolderopruimingen?

Hebt u nog andere vragen of heeft u specifieke wensen? Geen probleem. U mag ons voor elke vraag contacteren.. 

Indien u nog op zoek bent naar een betrouwbare firma om u zolderopruiming aan uit te besteden? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog zodat we samen kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen. U kan ons steeds contacteren via het telefoonnummer 0032493089359 of via het e-mailadres [email protected]  Wij trachten u zo snel mogelijk verder te helpen!